• info@ramadapodgorica.me
  • +382 20 622 623

Privatni događaji - Ramada Podgorica

Važno je i s kim i gdje

Vjeridbe, vjenčanja, prvi rođendani, punoljetstvo, diplome, srebrne, zlatne svadbe… neka budu nezaboravni!
U elegantnoj i otmenoj Ramadi, divnoj dami u srcu stare Podgorice, sa njenim timom osmislite svaki detalj. Kreirajte svoje najljepše trenutke.


Prostori

Izaberite prostor koji odgovara vašem konceptu. Za velike proslave, svadbe o kojima se priča, sala Millennium je pravi izbor. Može da primi 260 ljudi, i to uz veliku količinu dnevne svjetlosti.
Vjenčanje može da bude i na otvorenom – na terasi hotela, na petom spratu sa jedinstvenim panoramskim pogledom. Restoran Panorama idealan je za rođendane ili jubileje, druženja s prijateljima.


Profesionalna podrška

Kada se planira važan događaj, važno je da svaki detalj perfektan. Ljubazni i profesionalni tim hotela Ramada je tu da se pobrine o svemu i da vašu zamisao ostvari. U neposrednom razgovoru saznaćete i za niz mogućnosti koje smo pripremili za organizaciju privatnih događaja. Uživajte u kreativnoj saradnji sa nama.


Specijalni meni

Hrana ukusno pripremljena i savršeno dekorisana je dodatni motiv za djecu i roditelje, da se rado opredjeljuju da ponovo dođu i organizuju događaj, baš ovdje. Dječiji maštoviti meniji, poslastice i odabrana pića, izazivaju radost. Na fin odabir tradicionalnih i savremenih jela koja se služe tokom privatnih događaja uvijek je komentar da se dobilo – više od očekivanog.

Do you need to have Hotel / Resort template?
Purchase this template