Fantastičan produženi vikend u Podgorici

Provedite fantastičan produženi vikend u Podgorici, u hotelu Ramada.
Hotel Ramada se nalazi na samo deset minuta hoda od centra grada. To je sjajno mjesto za dobru zabavu, uživanje u muzici, odličnoj hrani i ljubaznim ljudima koji vole da se druže sa turistima.

Prvi dan: Obilazak Skadarskog jezera i Cetinja uz pratnju vodiča
Obiđite najveće jezero na Zapadnom Balkanu brodom. Tokom vožnje u trajanju od 2 do 3 sata (od aprila do kraja oktobra) možete da vidite najljepša mjesta na Skadarskom jezeru, kao što su mala ribarska sela, ostrva sa starim crkvama, zatvorima ili tvrđavama, da posmatrate gniježdenje rijetkih vrsta ptica ili onih koje tu dolaze samo da odmore u periodu seobe. Cetinje je prijestonica Crne Gore i svjedok je crnogorske istorije i nasljeđa.

Drugi dan: Crnogorske plaže
Posjetite plaže od Budve do Ulcinja gdje možete da uživate u različitim prizorima i mjestima od kojih zastaje dah, da udišete morski vazduh i osjetite čuda Jadranskog mora.
Hotel Ramada Podgorica nalazi se na odličnoj lokaciji, vrata uz vrata sa tržnim centrom Mall of Montenegro. Hotelske usluge uključuju spa i renomirani restoran Panorama, u kojem se služi izuzetna hrana i koji se nalazi na posljednjem spratu sa pogledom na grad.
Naš hotel nalazi se na samo deset minuta hoda od centra grada, gdje možete da pronađete mnoga zabavna dešavanja, DJ i koncertne nastupe, odličnu hranu i ljubazne ljudi koji vole da se druže sa turistima. Ukoliko želite da doživite nevjerovatnu prirodu Crne Gore ili da istražujete nevjerovatna mesta, mi smo tu da za Vas organizujemo ove izlete.

Nudimo Vam fantastičnu ponudu u koju su uključeni smještaj i doručak za dvije osobe, u trajanju od 3 noći, za samo 440 eura.

Minimalna grupa za organizovane ture je 6 (šest) osoba.

Posjetite nas i provedite nevjerovatan produženi vikend u hotelu Ramada Podgorica.