Hrana i vino

Wine & Dine

Nakon napornog poslovnog dana, lijep i prijatan ambijent u kojem se može pojesti odličan obrok, uz odgovarajuće piće i fantastičnu uslugu, ne treba tražiti dalje od restorana Panorama, na petom spratu hotela Ramada.

U predvečerje, panoramski pogled iz restorana na najtopliji evropski grad, okolna brda i planine pod zlatnim zracima sunca koje se lagano povlači, spektakularan je i umirujući.

Fuzija mediteransko-crnogorske kuhinje je ponos Panorame. Pripremljena je tako da i gosti sa posebnim i prefinjenim gastro navikama mogu da budu zadovoljni. Domaća i strana vrhunska vina koja se savršeno uparuju sa jelima, ukusni kolači i svježe voće, čine da gosti najradije ponovo biraju restoran Panorama.

 

Izlet „Vinski put“

Crna Gora je zemlja vina. Na samo pet kilometara od hotela Ramada možete vidjeti dio najvećeg vinograda u Evropi i podrum kompanije Plantaže iz kog potiču čuvena vina vranac. Iskusni vodiči predstaviće vam drevne autohtone sorte vranac i krstač, tradiciju uzgajanja plemenite biljke i proizvodnje vina nagrađivanog na najvećim svjetskim festivalima. Crveno vino vranac savršeno je uz jela od crvenog mesa, masne i zrele sireve. Bijelo vino krstač ide uz lagane čorbe, morsku i riječnu ribu, bijelo meso i bijele sireve. Degustacija vina i hrane je dio ponude izuzetnog izleta koji je moguće organizovati na recepciji hotela.

Upoznajte Podgoricu i Crnu Goru kroz ukuse. Uživajte polako i dugo, mediteranski, bez zadrške!