Novo omiljeno mjesto, Brigitte bar

Građani Podgorice odnedavno imaju predivan novi ambijent, koji osvaja elegancijom, harmonijom, savršenom hranom i uslugom. U pitanju je „Brigitte bar“ koji se nalazi u hotelu Ramada Podgorica. Pažljivo osluškujući potrebe gostiju, uprava kompanije je riješila da kreira novi ambijent u kojem će se oni osjećati izuzetno prijatno i dobrodošlo. Polazna osnova je bila da savremeni čovjek traži prijatan ambijent u kojem će, jednako efektno, obaviti poslovni ručak, uživati u čarima happy houra sa prijateljima ili pronaći savršen kolač.

Savremeni poslovni čovjek često radi van kancelarije. Terasa Brigitte bara je posebno u jutarnjim satima i tokom prvog sumraka izuzetan ambijent za rad. Posebno ukoliko se nađe omiljeni ugao gdje svjetlost najbolje pada, a ne smeta žamor i živost.

Gastro tim hotela Ramada Podgorica je posebnu pažnju posvetio gostima probranog ukusa, pa se na jelovniku može naći za svakoga ponešto. Bogatstvo boja, ukusa, mirisa i začina posebno privlači kod veganske hrane i salata. U hotelu se posvećeno radi na usavršavanju usluge, mada stalni gosti tvrde da je upravo taj prijatni ton komunikacije i vrhunski nivo pružene usluge osnovni razlog što baš tu dolaze da ručaju, ili piju jutarnju kafu.

Lični doživljaj, emocija i energija koja se osjeti prilikom prvog ulaska opredjeljuju čovjeka da zavoli ambijent. Predlažemo da dođete u Brigitte bar i otkrijete svoje novo, omiljeno mjesto u gradu.